Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Videóbemutató megtekinthető a kép alatti képre kattintva:


Az e-ügyintézésbe átjelentkezve a választható étkezések beállításához, az intézmény étkezési adminisztrátora, az intézményi étkezés beállítások menüpontot lenyitva, a Beállítások-menüpontra kattintva tud a Választható étkezések-fülön az intézményben kialakított étkezési kategóriáknak megfelelően étkezéskombinációkat röviden étkezéseket beállítani:


Ehhez első lépésben ki kell választanunk azt az étkezési kategóriát, amelyhez étkezéskombinációt, azaz étkezést szeretnénk beállítani.  Például, ha az alkalmazottak részére az ebéden kívül szeretnénk teljes étkezést (reggelit, ebédet, vacsorát) beállítani, akkor az étkezési kategória-legördülő menüben kiválasztjuk az Alkalmazott-értéket.

Második lépésben az Étkezés legördülő menüből hozzárendeljük az Alkalmazott-kategóriához a reggeli + ebéd + vacsora-étkezési kombinációt, azaz ezt az elemet kiválasztjuk a legördülő menüből és Étkezés hozzáadása-gombra rákattintva rögzítjük azt a Választható étkezések listájában:

Amennyiben az intézményben megszűnik az alkalmazottak részére ennek az étkezési kombinációnak a kiválaszthatósága, akkor a sorvégi kuka-ikonra kattintva tudjuk azt a Választható étkezések listájából kitörölni.


Az étkezési kombinációk kiválasztása egy zárt értékkészletű lista. Amennyiben további elemet szeretnénk a kiválasztható elemek közé felvenni pl. villásreggeli, akkor ezt az igényt kérjük az ügyfélszolgálat részére bejelenteni szíveskedjenek.