Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mire használható a privát beszélgetés funkció?

A privát beszélgetések olyan üzenetváltások, amelyeket csak te és tanárod láthat. Abban az esetben, ha csak a tanárodnak szeretnél üzenetet küldeni, akkor használd ezt a funkciót. Privát beszélgetést te is bármikor indíthatsz egy tanároddal, de arra ügyelj, hogy csak olyan tanárnak tudsz írni aki már belépett a Kollaborációs Térbe!

Hogyan tudok privát beszélgetést indítani?

A felső menüből válaszd ki az ÜZENŐFALAK funkciót! Itt láthatod a korábbi privát beszélgetéseidet és innen tudsz kezdeményezni is egy beszélgetést! 


Privát beszélgetést az alábbi módon kezdeményezhetsz:

  • Ha egy korábbi beszélgetésedet szeretnéd folytatni, akkor a KORÁBBI PRIVÁT BESZÉLGETÉSEIM szöveg alatt kattints a kiválasztott tanárodra.
  • Ha egy olyan tanárnak szeretnél üzenni, akivel még nem volt beszélgetésed, akkor az AKTÍV TANÁRAIM szöveg alatt a kiválasztott tanárnál kattints a  gombra!
  • Úgy is tudsz privát beszélgetést indítani, ha kiválasztod a tanár üzenőfalát, majd a  PRIVÁT BESZÉLGETÉS  gombra kattintasz!

Hogyan írhatok üzenetet a privát beszélgetésben?

Az üzeneted a képernyő tetején látható mezőbe írhatod be, majd az ENTER billentyű lenyomásával küldheted el az üzeneted.  Ha vissza szeretnél lépni az Üzenőfalra, akkor használd a VISSZA gombot!