Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

A kihagyás lehetőségének biztosítása kiejtésgyakorló leckékben elérhetővé vált. 

 

Tanár és tanuló oldalon egységesítése került a Házi feladatok, az Órai feladatok, az e-Learning feladatok és a Nyelvi feladatok listázó oszlopok sorrendjének az egységesítése.

 

Új nyelvi leckék importálása:

Új nyelvi leckékkel bővült a Digitális Kollaborációs Tér angol és német nyelvekből, amelyek már tartalmazzák a NAT szerinti szűrést.

 

IFM alfeladatok lecke típusainak megjelenítése:
A Tanulónál megjelenítésre került a lecke típusa ikonnal jelezve. Tanár oldalon megjelentek a lecketípusok, mind a nyelvi feladat kiadásakor és egy kiadott lecke haladásánál is.

 

  • Hibajavítás: Nyelvi feladatoknál a Tanár oldalon a tanulók haladását nézve az „Utoljára módosítva” rész kilógott a táblázatból, ez javításra került.
  • Hibajavítás:  Classroom-ból kiadott lecke esetén, ha a Tanuló IFM oldalról közvetlenül végzi el, akkor a DKT felületén ezt kiadva „Nem nyitotta meg” státuszba kerül az adott Tanuló feladata. Ez javításra került, már a megfelelő státusz jelenik meg.

 

Nyelvi feladatok címének megjelenítése a listázóban.

Mobil applikációk frissítése

 

Szintváltás probléma javítása, abban az esetben ha weben létrehozott aktív német profillal rendelkező user átlép az  Android alkalmazásba

A frissítés javítja azt a hibát, hogy a nyelv váltáskor az IOS alkamazásban rossz szintre történik a belépés. 

Német nyelvi leckék az IFM modulban

 

Elérhetővé vált a német, mint tanult nyelv az Idegennyelvi Felkészítő Modulban. Tanári és tanulói oldalon egyaránt megtalálhatóak a leckecsomagok. Az alkalmazásban a nyelv választás során a tanult nyelvek listáján a német nyelv kiválasztása is elérhető. Azon felhasználóknak (diákok és tanárok), akik a németet választják tanult vagy oktatott nyelvként, német nyelvű leckék váltak elérhetővé.

KRÉTA IFM frissítés

 

Javításra került a rendszerben, hogy néhány esetben nem tudott feladatot indítani tanár a Classroom Weben

Javításra kerültm hogy a tanuló utoljára aktív ideje nem volt megfelelő lecke kiadás után.

Erősségek/gyengeségek szövegezés módosítás

Legördülő limit hibaüzenet módosítása

Ürességet jelző képernyők egységesítése

Átjelentkezés javítása

 

A frissítés megoldja azt a problémát, hogy régi iOS ill Android készülékeken, valamint iOS készülékeken Chrome böngészőben a webes átjelentkezés nem működik a KRÉTA IFM modulban.

  • No labels