Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A"BESOROLÁSOK funkciócsoport, DUÁLIS TANULÓK DUÁLIS CSOPORTBA SOROLÁSA menüpontjában lehet a tanulókat a duális képzőhelyekre létrehozott duális csoportokhoz rendelni.

Duális tanulók duális csoportba sorolása

A "BESOROLÁSOK/DUÁLIS TANULÓK DUÁLIS CSOPORTBA SOROLÁSA menüpontra kattintva a felugró ablakban kötelező kitölteni a "Beléptetés dátuma" és "Duális képzőhely neve és adószáma" adatokat. A duális csoportba sorolás menüben (bal oldal) a képzőhelyhez tartozó, besorolni kívánt tanuló(k) nevét lehet kiválasztani. A menüben a célcsoport (jobb oldal) funkcióban a duális csoportot lehet kiválasztani, ahová a duális tanulókat kívánjuk besorolni. A tanulók kijelölése után, a tanulók besorolása a sima, dupla nyilak segítségével elvégezhető. A "MENTÉS" gomb megnyomása utána  kiválasztott tanulók a kiválasztott duális csoportba kerülnek.

Jó tudni!

Duális tanulók besorolása a nyilak segítségével:  nyíllal, a kijelölt tanulók egyszerre átmozgathatók a célcsoportba. nyíllal csak a kijelölt tanulók mozgathatók a célcsoportba. nyíllal minden tanuló visszarakható a célcsoportból. nyíllal a kijelölt tanulók mozgathatók vissza a célcsoportból.

A besorolás után a duális csoport adatai között megtekinthető a duális tanuló(k) listája.