Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A duális oktatók a foglalkozások megtartása és naplózása mellett "Tanári feladatokat" is végeznek. A TANÁRI FELADATOK négy funkciócsoportban (Tanári feladatok/Csoportvezető/Órarendek/Házi feladatok) találhatók a KRÉTA felületen.

Tanári feladatok-tanulási elemek

A duális oktató a képzési programnak megfelelően feltöltheti a tanulási elemeket az egyes foglalkozásokhoz a TANÁRI FELADATOK/TANULÁSI ELEMEK menüpontban.

A tanulási elemek létrehozásához a menüpontra kell kattintani. A felugró ablakban az  funkciógombra kattintva új tanulási elem rögzíthető a kiválasztott duális csoporthoz. A "TOVÁBB" gombra kattintva a tanulási elemek manuálisan beírhatók. 

A "MENTÉS" gombbal a beírt TANULÁSI ELEMEK rögzíthetők. A "MÉGE" gombbal a folyamat módosítások nélkül megszakítható.

A TANULÁSI ELEM menüpontban a +új funkciógomb mellett az  gombra kattintva a tanulási elemeket könnyen fel tudjuk tölteni a felületre. A TANULÁSI ELEMEK IMPORTÁLÁSA felületen található import sablon segítségével a TANULÁSI ELEMEK feltölthetők. A sablonba 2000 sor tanulási elem vihető fel. Az importáláshoz be kell állítani az összerendelést is, enélkül nem lehet tanulási elem importot feltölteni a felületre.

Jó tudni!

Az import sablon szerkezetét ne változtassuk, például ne szúrjunk be oszlopokat!

A sablon feltöltése után "Import előnéze"t készítése következik. Az "Import előnézet" készítése után a megfelelő tanulási elemek bekerülnek a duális csoport tanulási elem listájába.

A feltöltött tanulási elemek a duális Foglakozás naplózásakor legördülő listából kiválaszthatók lesznek.

Tanulási elemek importálása 

A menüpontban az előzőekben leírt importálási lépések szerint kell eljárni a tanulási elemek feltöltésére.

Tanított tanulók

A duális oktató megtekintheti a hozzá rendelt duális csoportok tanulóinak adatait. Ezt a TANÁRI FELADATOK/TANÍTOTT TANULÓK menüpontban teheti meg.

A menüpontra kattintva, felugróablakban kell kiválasztani, hogy az összes Foglalkozás tanulóját vagy egy Foglalkozás tanulóját szeretné megtekinteni. A "TOVÁBB" gomb megnyomásával a választott Foglalkozás tanulóinak listája láthatóvá válik a felületen.

A Duális oktató a Duális tanuló adatai mellett található bármelyikére kattint, a következő tanulói adatokat fogja látni: Alapadatok, Értékelések, Beírások, Mulasztások, Igazolások, Gondviselők, Felmentések, Osztályai és csoportjai, Közösségi szolgálat, Elérhetőségek. 

Fontos tudni!

A duális oktatónak a tanulói adatokra csak megtekintési joga van!