Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A Szervezeti egységek” / „Nyomtatási sablonok” felületre lépve lehetőség van a szervezeti egységhez tartozó valamennyi nyomtatási sablon megtekintésére, valamint új sablonok létrehozására.

  • Mindig a fő szervezeti egységhez állítjuk be a nyomtatási sablonokat. Az „E-mail sablon” típusú rekordok segítségével lehetőségünk van a felületen a rendszer által küldött e-mail értesítők formátumát tetszés szerint beállítani. Egy-egy sablon módosításához jelöljük ki a felső listából a módosítandó sablont, majd kattintsunk a „Szerkeszt” gombra. A módosítások végrehajtása után a „Mentés” gombbal tároljuk a változtatásokat.
  • Abban az esetben, ha az adatlistába bekerül egy új sablon, akkor a régi nyomtatási sablon elnevezése, úgy módosul, hogy „Név” mező értéke mögött „_OLD” szerepel. Ebben az esetben érdemes megvizsgálni a módosítást a megfelelő funkció alkalmazásával. Ha az újat szeretnénk használni, akkor az „_OLD” végűt töröljük ki a nyomtatási sablonok közül a „Töröl” gomb segítségével. Amennyiben a régi sablon a megfelelő számunkra, akkor pedig a „Név” mező értékéből töröljük az „_OLD” részt a „Szerkeszt” gomb megnyomása után, és az új sablont töröljük ki a „Töröl” gombbal.