Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 7 Current »

Iskolai eseményeken való részvételek költségeinek pénzügyi teljesítése

Az iskolai eseményekkel (az intézmény területén belül, azonban a tanítással összefüggésbe hozható időkereten kívül eső tevékenységek, például farsangi bál, vagy az intézmény falain belül tartott továbbképzések, előadások, próbák, bemutatók stb.) kapcsolatos díjak kezelése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül rendezik az érintett esemény rájuk vonatkozó költségét.


Az Iskolai eseményeken részvétel engedélyének gondviselői benyújtása a bal oldali menüsáv „Iskolai események” menüpontjára kattintva érhető el.

Az „Iskolai események” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott események, amely lista szűrhető és rendezhető:

Egy esemény sorára kattintva megjelenik az esemény megtekintésére szolgáló képernyő, ahol az esemény részletei olvashatók, módosíthatók, az adott esemény törölhető, illetve lezárható.

Sárga és piros háttérszín

  • a sárga háttérszínnel kiemelt eseménnyel kapcsolatban a határidő előtt 3 nappal nem küldött még visszajelzést minden érintett
  • a piros háttérszínnel kiemelt eseménnyel kapcsolatban a határidő lejártakor nem küldött még visszajelzést minden érintett

Az „Iskolai események” kezelésének a leírása az e-Ügyintézés nyitóoldaláról kiindulva található meg itt. Ezen az oldalon az iskolai események pénzügyi kezelését ismertetjük.

  1. Az iskolai esemény költségeinek a beállítását az eseményfelelős végzi el a gondviselői engedélykérés folyamán. Az esemény részleteiről a gondviselők köre automatikus e-mail üzenetben értesül, illetve a saját felületükre belépve megtekinthetik a folyamatban lévő jóváhagyásokat. Amennyiben a részvételt és a költségek megfizetését vállalták, úgy automatikusan előírás keletkezik számukra, melyek elkészülte kapcsán nem kell a szervezőnek intézkednie. Az esemény szervezője figyelemmel kíséri a befizetéseket és annak esetleges hiánya esetén az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelően eljár.
  2. A gondviselő a visszajelzése során nyilatkozik a költségek tudomásul vételéről és annak a megfizetéséről:

  3. Az automatikusan elkészült előírás befizetését a gondviselő az előírások menüpontból a Kiválasztott tételek befizetése-gombra kattintva kezdeményezheti:


  • No labels