Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Search


Mi a KRÉTA Elektronikus ellenőrző? 

A KRÉTA Elektronikus ellenőrző modulja a gondviselők és a tanulók számára nyújt segítséget az elektronikus naplóban tárolt adatok áttekintésével kapcsolatban,  személyi számítógépen vagy laptopon keresztül elérhető webes felületen. Az elektronikus ellenőrzőbe történő bejelentkezéshez ide kattintva olvashatnak részletes útmutatót!

Fontos tudni!

Minden KRÉTA rendszert használó intézmény saját maga készíti el és osztja ki az egyedi gondviselői és tanulói belépési azonosítókat, valamint tudatja az intézményi rendszer elérhetőségét a felhasználókkal.

Abban az esetben, ha nem tudja a felhasználónevét vagy jelszavát, akkor kérjük, hogy az iskolájának jelezze a problémát!

Mobil eszközön használja az elektronikus naplót? 

A kor követelményeinek megfelelően a tanulókkal kapcsolatos információkhoz nem csak böngészőn keresztül lehet hozzáférni, hanem mobil alkalmazáson keresztül is. A KRÉTA mobil alkalmazások elérhetők Android eszközökre a Google Play áruházból, továbbá IOS eszközökre az Apple Store-ból is. 

A mobil applikáció használatáról bővebben a KRÉTA Mobil Applikációk Tudásbázis oldalon olvashat!

Hogyan tudok bejelentkezni az elektronikus ellenőrzőbe? 

Az iskola rendszerét a KRÉTA rendszer webcímének a beírásával,  ill. - ha az iskola a weblapjára kitette a linket - akkor az iskola weblapján keresztül érheti el. Ha nem tudja a webcímet, akkor ide kattintva elérheti az intézménykeresőt és beléphet a saját rendszerébe. A bejelentkezéssel kapcsolatosan további információkat ide kattintva olvashat!