Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Üdvözöljük a KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció tudásbázis oldalán!

A KRÉTA Elektronikus Ellenőrző mobilalkalmazás azon intézmények Diákjainak, és a Diákok Szülőinek és Gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA rendszer elektronikus naplóját. Az applikáció segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét és házi feladatait, osztályzatait és mulasztásait. A rendszer segítséget nyújt a diákok tanulmányi előmenetelének hatékony ellenőrzésében. A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás egy új natív mobil program Android és iOS platformra! Az alkalmazások segítségével a diákok és a szülők Androidos okostelefonon vagy táblagépen keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat.Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.  A KRÉTA Ellenőrző alkalmazással csak a szülők és tanulók tudnak belépni a KRÉTA szülői rendszerébe. Az alkalmazásból a tanári elektronikus naplóba vagy az adminisztrációs rendszerbe nem lehetséges a belépés

FONTOS TUDNI!

A KRÉTA Ellenőrző alkalmazás használatához a belépési adatokat (felhasználónév és jelszó) minden esetben az iskola készíti és küldi el a szülők és a tanulók részére! Abban az esetben ha nem rendelkezik felhasználónévvel vagy jelszóval ill. nem tud belépni a rendszerben, akkor mindig az intézményhez kell fordulnia!

A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazások csak a KRÉTA rendszer elektronikus naplójával használható ha az iskola bevezette az e-naplót és engedélyezte a szülői, tanulói hozzáféréseket is. A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás nem elérhető ha az iskola nem a KRÉTA elektronikus naplóját használja vagy nem engedélyezte a tanulói, szülői hozzáféréseket az elektronikus ellenőrzőhöz!

KRÉTA Ellenőrző Android alkalmazás

KRÉTA Ellenőrző alkalmazás Androidra

KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás használatához Android 4.2 és újabb verziójú készülék szükséges.

A KRÉTA Ellenőrző Android mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! 

KRÉTA Ellenőrző IOS alkalmazás

KRÉTA Ellenőrző alkalmazás IOS készülékekre

KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás használatához  iOS 8.0 vagy újabb verziójú készülék szükséges!

A KRÉTA Ellenőrző iOS mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! 

Szoftverfrissítések újdonságai

A KRÉTA Ellenőrző Mobil Applikáció v2.9.0 [2019.05.08] verzió újdonságai

  • Bejelentett számonkérés menüpont megjelenése

A KRÉTA Ellenőrző Mobil Applikáció v2.6.3 [2018.11.11] verzió újdonságai

  • Értékelés részletei felületen az üres értékek kezelése.
  • Órarendben a tantárgy teljes neve látható.
  • Profilkezelés javítás a profil váltáskor és a tanév váltásakor.
  • Rootolt készülékek szűrése.
  • Optimalizálás.

A KRÉTA Ellenőrző Mobil Applikáció v2.6.2 [2018.09.26] verzió újdonságai

Keresés

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén. 

Search

 Keresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

  • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
  • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.

  • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.