Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ezen a felületen azok a tanulók jelennek meg, akik soha nem voltak osztályba sorolva. Ezen tanulók a legtöbbször a KIR-ből tévesen importált, vagy tévedésből rögzített diákok.

A felületen van lehetőség ezen diákokat véglegesen törölni a rendszerből.


Ha egy tanuló törölni szeretnénk, akkor a neve mögött, a sor végén található  kattintva, vagy a tanuló neve előtt álló jelölőnégyzetet bejelölve, és a felület tetején található  gombra kattintva tehetjük meg.

Ha egyszerre több tanulót szeretnénk törölni, akkor pipáljuk be a megfelelő sorok elején található jelölőnégyzeteket, és ezután kattintsunk a felület tetején található  gombra.

Ha a fejléc elején található jelölőnégyzetre kattintunk, akkor az oldalon levő összes tanulót kijelöli a rendszer.


Tanuló törlése

Azokat a tanulókat, akiket szintén tévedésből vettünk fel a rendszerbe, de már voltak osztályhoz sorolva, és ezért itt nem találhatók, a Nyilvántartások / Tanulói adatok / Tanulók oldalon törölhetjük.