Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata


A GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú, „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének valamint tartalmának fejlesztése” c. kiemelt projekt keretében megvalósítani kívánt Szakképzési, Felnőttképzési és Felnőttoktatási Jelentkezési Rendszermodul (e-Jelentkezés modul) fejlesztése és/vagy paraméterezése és ezek bevezetése az Innovációs és Technológiai Minisztérium (továbbiakban ITM) fenntartásába lévő Szakképző Intézmények (továbbiakban tagintézmények) és Szakképzési Centrumok (továbbiakban intézmények) számára. A megvalósítandó megoldások a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Szakképzési Centrumok (továbbiakban intézmények) és Szakképző Intézményeik (továbbiakban tagintézmények), valamint alkalmazottjaik adminisztratív terheinek csökkentésére, a statisztikai adatszolgáltatás automatizálására és a folyamatok adatkezelési és felhasználó oldali fejlesztésére, a munkafolyamatok automatizálására és azok segítésére irányulnak.


A Szakképzési, Felnőttképzési és Felnőttoktatási Jelentkezési Rendszerben lehetősége van a felhasználóknak on-line formában jelentkezni az intézményekben elérhető képzésekre!


A jelentkezések rögzítésére a külső felhasználók számára és a már beadott jelentkezések kezelésére az intézményi felhasználók számára két külön felületen lehetséges.