Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az alábbi videókban a KRÉTA Tárgyi Eszköz Ellátási és Karbantartási Modul felhasználóinak nyújtunk vizuális segítséget a program használatában. 

Dokumentumok feltöltése

Az alábbi videóban bemutatjuk, hogy a TESZEK eszközök kiosztásakor kitöltött dokumentumokat (pl. átadás-átvételi jegyzőkönyvek) hogyan lehet feltölteni a rendszerben. A feltöltési folyamat részletes leírását ide kattintva olvashatja el. 

Eszközök kiosztása és visszavétele

Nézze meg oktatóvideónkat arról, hogy a TESZEK Eszközmenedzser jogosultsággal hogyan lehet kiosztani ill. visszavenni az informatikai eszközöket. A kiosztás folyamat részletes, lépésről-lépésre történő leírását ide kattintva olvashatja el. 

Pedagógus regisztráció a KRÉTA Elektronikus naplóból 

Nézze meg oktatóvideónkat arról, hogy hogyan lehet - az eszközigénylésre jogosult pedagógusoknak - a KRÉTA Elektronikus naplóból  elindítani az eszközregisztrációs folyamatot! 

Szülői regisztráció a KRÉTA Elektronikus ellenőrzőből

Nézze meg oktatóvideónkat arról, hogy hogyan lehet - az eszközigénylésre jogosult tanulók szüleinek - a KRÉTA Elektronikus ellenőrző WEB felületéről elindítani az eszközregisztrációt! 

Szülői regisztráció a KRÉTA Szülőknek mobil alkalmazásból

Nézze meg oktatóvideónkat arról, hogy hogyan lehet - az eszközigénylésre jogosult tanulók szüleinek - a KRÉTA Szülőknek mobil alkalmazásban elindítani az eszközregisztrációs folyamatot! 

KRÉTA adatok betöltése és kezelése

A KRÉTA Tárgyi Eszköz Ellátási és Karbantartási Modul bemutatása. A videóban azoknak az iskoláknak nyújtunk segítséget akik még nem használták a KRÉTA rendszert.

KRÉTA bemutató 

A KRÉTA rendszert még nem használó intézményeknek 2022. február 1-én tartott oktatás bemutatója, az adatok kezeléséről és ellenőrzéséről.


  • No labels