Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mire használhatom a tanórák funkciót? 

A tanórák funkcióval lehetőséged van egy tanórához kapcsolódó összes információ megtekintésére. Megnézheted a kiválasztott tanórához kapcsolódó:

Hogyan tudom megjeleníteni egy tanóra információit? 

Egy kiválasztott tanóra adatainak és feladatainak megjelenítésére két lehetőséged is van:

  • Válaszd a menüsorból az ÓRAREND funkciót, majd a naptárban keresd ki a kiválasztott tanórát és kattints rá!
  • A MUNKATEREK funkcióra kattintva kiválaszthatod a tantárgyaid közül a megfelelő munkateret majd a  gombra kattintva megjelenítheted a munkatérhez tartozó összes tanórát. 

Mit jelentenek a tanórák jobb alsó sarkában látható számok?

Itt láthatod, hogy egy-egy tanórához van-e házi feladat, valamint azt is, hogy hány órai feladatot adtak ki az órán. A sárga háttéren a házi feladatok száma, a zöld háttéren az órai feladatok számát láthatod! 

Milyen információk jelennek meg a tanóráknál? 

A kiválaszott tanóránál megnézheted a tanórához tartozó üzeneteket, a házi- és órai feladatokat is. A funkciók között a címsor alatti szövegekre kattintva tudsz váltani. 

Mobilon így látod

A tanóránál az ÜZENŐFAL szövegre kattintva tudsz üzeneteket írni a tanórához kapcsolódóan. Ezek az üzenetek a tanórához kapcsolódó munkatér üzenőfalán is megjelennek, így gyorsan meg tudod keresni onnan is. A HÁZI FELADAT szövegre kattintva tudod megnézni és beadni az órához kapcsolódó házi feladatodat, valamint az ÓRAI FELADAT lapon az órai feladataidat tudod elkészíteni. 

Videótár:

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) DKT (Digitális Kollaborációs Tér) moduljának Tanulói felületének bemutatása. A videóban a DKT Foglalkozások felületeit tekinthetik meg a Tanulók.