Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 77 Next »

Mi az a KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér?

A KRÉTA Digitális Kollaborációs tér - rövidítve DKT - egy olyan komplex modul, amely segíti a tanárok és a diákok digitális online együttműködését, kommunikációját és a feladatok kiadását, szükségtelenné téve egyéb oktatási szoftverek használatát. Kiemelt funkciója a tanórai feladatok, a házi feladatok komplex, logikailag egységes rendszerben történő megjelenítése és kezelése, emellett alkalmas csoportos (projekt-) feladatok kezelésére is. Továbbá kezeli a határidőket, a beadási időszakokat a feladatok, házi feladatok esetében, és képes online kommunikációs platformot biztosítani a diákok és tanárok között. A DKT egyszerűen elérhető a KRÉTA rendszerből vagy a KRÉTA mobil applikációkból!

Szeretnél gyorsan megismerkedni a Kollaborációs Tér Funkcióival?

Nézd meg Áron és Emma videóját, ahol elmesélik a DKT működését és sok hasznos tanácsot adnak a használatáról!

Hogyan tudom használni a Kollaborációs Teret?

A Digitális Kollaborációs Tér (DKT) közvetlenül elérhető a KRÉTA webes felületéről vagy mobil applikációból is. A használathoz be kell jelentkezni a KRÉTA programba, majd a DKT gombra vagy a Kollaborációs Tér menüpontra kattintva már be is léptél! Jó ha tudod, hogy a DKT felületét nem csak számítógépről, hanem tabletről vagy mobiltelefonról is használhatod!

Fontos tudni!

A Digitális Kollaborációs Teret (DKT) jelenleg csak tanulói belépéssel lehet használni! A szülők, gondviselők még nem tudnak belépni a Kollaborációs Térbe, de hamarosan számukra is elérhető lesz a rendszer!

Bejelentkezés és első lépések a Kollaborációs Térben

A KRÉTA Digitális Kollaborációs Térbe a KRÉTA rendszeren keresztül tudsz belépni. Ha a böngészőből használod  a KRÉTA rendszert, akkora bejelentkezés után egyszerűen kattints a DKT gombra! A mobil applikáción keresztül a Kollaborációs Tér menüpontot kell kiválasztanod és már be is léptél. Az első belépéskor be kell állítani a profilod alapvető adatait és meg kell adnod az e-mail címedet. 

  • No labels