Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mire használhatja a tanórák funkciót? 

A tanórák funkcióval lehetősége van egy tanórához kapcsolódó összes információ megtekintésére. Megnézheti a kiválasztott tanórához kapcsolódó:

Hogyan lehet megjeleníteni egy tanóra információit? 

Egy kiválasztott tanóra adatainak és feladatainak megjelenítésére két lehetősége is van:

  • Válassza a menüsorból az ÓRAREND funkciót, majd a naptárban keresd ki a kiválasztott tanórát és kattints rá!
  • A MUNKATEREK funkcióra kattintva kiválaszthatja a tantárgyat a megfelelő osztály- vagy csoportok közül a megfelelő munkateret majd a  gombra kattintva megjelenítheti a munkatérhez tartozó összes tanórát. 

Mit jelentenek a tanórák jobb alsó sarkában látható számok?

Itt látható, hogy egy-egy tanórához van-e házi feladat, valamint azt is, hogy hány órai feladatot adott ki az órán. A sárga háttéren a házi feladatok száma, a zöld háttéren az órai feladatok számát láthatja! 

Milyen információk jelennek meg a tanóráknál? 

A kiválaszott tanóránál megnézheti a tanórához tartozó üzeneteket, a házi- és órai feladatokat is. A funkciók között a címsor alatti szövegekre kattintva tud váltani. 

A tanóránál az ÜZENŐFAL szövegre kattintva tud üzeneteket írni a tanórához kapcsolódóan. Ezek az üzenetek a tanórához kapcsolódó munkatér üzenőfalán is megjelennek, így gyorsan meg tudja keresni onnan is. A HÁZI FELADAT szövegre kattintva tudja megnézni és leellenőrizni az órához kapcsolódó beadott házi feladatot, valamint az ÓRAI FELADAT lapon az órán kiadott és visszaküldött feladatokat tudja megtekinteni és ellenőrizni. 

Videótár:

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) DKT (Digitális Kollaborációs Tér) moduljának Tanári felületének bemutatása. A videóban a DKT Foglalkozásainak felületeit tekinthetik meg.