Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mire használhatja a tanórák funkciót? 

A tanórák funkcióval lehetősége van egy tanórához kapcsolódó összes információ megtekintésére. Megnézheti a kiválasztott tanórához kapcsolódó:

Hogyan lehet megjeleníteni egy tanóra információit? 

Egy kiválasztott tanóra adatainak és feladatainak megjelenítésére két lehetősége is van:

  • Válassza a menüsorból az ÓRAREND funkciót, majd a naptárban keresd ki a kiválasztott tanórát és kattints rá!

  • A MUNKATEREK funkcióra kattintva kiválaszthatja a tantárgyat a megfelelő osztály- vagy csoportok közül a megfelelő munkateret majd a  gombra kattintva megjelenítheti a munkatérhez tartozó összes tanórát. 


Mit jelentenek a tanórák jobb alsó sarkában látható számok?

Itt látható, hogy egy-egy tanórához van-e házi feladat, valamint az is, hogy hány órai feladatot adott ki az órán. A sárga háttéren a házi feladatok száma, a zöld háttéren az órai feladatok számát láthatja! 

Milyen információk jelennek meg a tanóráknál? 

A kiválaszott tanóránál megnézheti a tanórához tartozó üzeneteket, a házi- és órai feladatokat is. A funkciók között a címsor alatti szövegekre kattintva tud váltani. 

A tanóránál az ÜZENŐFAL szövegre kattintva tud üzeneteket írni a tanórához kapcsolódóan. Ezek az üzenetek a tanórához kapcsolódó munkatér üzenőfalán is megjelennek, így gyorsan meg tudja keresni onnan is. A HÁZI FELADAT szövegre kattintva tudja megnézni és leellenőrizni az órához kapcsolódó beadott házi feladatot, valamint az ÓRAI FELADAT lapon az órán kiadott és visszaküldött feladatokat tudja megtekinteni és ellenőrizni. 

Mobilon így látja

Videótár:

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) DKT (Digitális Kollaborációs Tér) moduljának Tanári felületének bemutatása. A videóban a DKT Foglalkozásainak felületeit tekinthetik meg.