Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A WEB alkalmazások kezelése - az Internetes technológia sajátosságai miatt - némileg eltérő, mint a hagyományos szoftverek (pl. irodai alkalmazások) kezelése. Az alábbiakban néhány olyan kezelési szabályra hívjuk fel a figyelmet, amelyet mindig célszerű betartani!

WEB alkalmazások kezelése

  • A WEB alapú alkalmazások reakcióideje általában néhány másodperccel hosszabb, mint a helyi gépre telepített programoké.
  •  A KRÉTA program (és általában a WEB rendszerek) nem különbözteti meg az egyszeres és a dupla kattintást, ezért bármilyen kezelőfelületi elemre (nyomógombra, listára, beviteli mezőre) csak egyszer kattintson!
  • A programban nem javasoljuk a böngészőprogram vissza gombját használni egy előző oldal vagy egy előzmény megtekintéséhez, helyette mindig az alkalmazás saját gombjait használja!
  • Soha ne indítsa el több példányban a programot! A Tálcán mindig ellenőrizheti, hogy hány böngészőablak van nyitva!

Kérjük, hogy a program hatékony használata érdekében a felsorolt - WEB alkalmazások kezelésével kapcsolatos – szabályokat mindig tartsa be!

Böngészőprogramok

A program bármilyen böngészőprogrammal használható, de előfordulhat, hogy – a böngészőprogramok specialitásai miatt – néhány oldal nem megfelelően jelenik meg. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy próbálja meg a program használatát másik böngészővel! Kérjük ügyeljenek arra, hogy - biztonságuk érdekében - mindig a böngészőprogramok legfrissebb verzióját használják!